Natur og klima

Det ser ud til, at mange af de borgerlige er hoppet med på ideen om den menneskabte globale opvarmning, hvem skulle have troet det. Jeg kan ikke forestille mig, at de blå er rettroende udi klimaspørgsmålet, det er jo helt tydeligt en venstreorienteret konstrueret idé.

Men klimabølgen har været voldsom og bredt sig til store dele af befolkningen, og jeg forestiller mig, at højrefløjen ved sidste valg så sig nødsaget til at tiltræde den tåbelig klimapolitik.

Det kan imidlertid vise sig at være en stor fejl, jeg kan da ikke tro, at ret mange borgerlige indstillede ikke kan gennemskue illusionen om menneskabt opvarmning.

Naturen skal vi selvfølgelig værne om, og i naturen kan vi mennesker gøre en forskel, men at forestille sig at vi kan styre hele jordklodens klima og ændre de forandringer der sker for tiden, da forekommer det mig en brøler af format.

Jeg er godt klar over, at der efterhånden er investeret enorme summer i hele tosserierne, og selvfølgelig vil socialisterne ikke give slip ganske godvilligt på alle midlerne. Der er sikkert også en dejlig magt forbundet med hele menageriet.

I mine unge år var det marxismen, der blev dyrket som den store åbenbaring, nu er det så blandt andet  klimaet der kan bruges, men det er de samme typer, menigheden består af.

Jeg håber virkeligt, at de blå besinder sig og får justeret tankespringet inden alt for længe, så de rødes drømme om indførelse af noget der ligner socialistiske tilstande i al hemmelighed af bagindgangen ved hjælp af opdigtet klima drama, kan blive stoppet.

Alle ingredienser er til stede. Gode, vellønnede stillinger. Udskrivelse af extra skat og afgifter, alt under dække af klimaet, og selvfølgelig for at redde hele kloden.

De store stadsmedier DR og TV2 og de fleste aviser og det meste af undervisningssektoren er inficeret og doserer i rigelige mængder af information om den menneskabte opvarmning.

Det kalder virkeligt på forstandige borgerlige til at kommer i gang og hurtigt tager stilling til de rødes gentagne fantasidrømme, og får iværksat en opbremsning af uhyrlighederne, det forekommer mig ekstrem vigtigt.

Måske det vil give et umiddelbart skvulp i tilslutning, men jeg er overbevist om, at besindelsens klare lys vil genopstå, når langt de fleste borgerlige får tænkt sig grundigt om og blandt andet ser de gigantiske udgifter til socialisternes klimahysteri.

Jeg kan huske Anders Fogh Rasmussens udtalelse, ved Venstres landsmøde for år tilbage, at han måske tog fejl i klimaspørgsmålet, det lød bestemt ikke særligt overbevisende.

Men jeg har mine tvivl, om højrefløjens nuværende såkaldte leder Jakob Ellemann Jensen tør træde i karakter, indtil videre ser det ikke ud til, at han magter opgaven. Jeg er imidlertid ikke i tvivl om nødvendigheden af en borgerlig modstandsbevægelse, og det haster.

Jeg synes ikke, vi skal lade socialisterne i fred og ro moralisere og møve sig ind i gode stillinger og overlade dem magten, så de kan molestere vores dejlige land med klimaflip.

Del siden