Kære kulturminister Mette Boch

Jeg har læst, at du ikke synes Staten skal blande sig i skilsmisser, men du synes, at Staten skal blande sig i TV. udbud. Det undrer jeg mig over. Vi skal altså fortsat, efter din mening, fremover have et statsdrevet TV. medie.

 Jeg har altså lidt svært ved at forstå Mette Boch, hvorfor jeg skal have et påtvunget mellemskab af DR TV, og betale kontingent enten i form af licens eller over skatten. Kan du som kulturminister forklare mig hvilke udsendelser jeg har behov for at se, der kun kan produceres og sendes af DR.

 Er det udsendelser med Anders Agger, med Søren Rye, med bondemanden på Kastanjegården og så videre. Disse udsendelser kan jeg altså godt selv finde ud af at se, også hvis de ikke er skåret til og udsendt af DR.

 Eller er det kulturberigelser som Antik duellen eller Skattejægerne eller Kulturmagasinet Gejst eller Nak og Æd et eller andet eller Gintberg der efterhånden har hængt på kanten i mange år, du synes, jeg skal have mulighed for at se. Hvis jeg selv må bestemme, vil jeg helst være fri.

 For det kan vel ikke være de utallige genudsendelser af de gamle amerikanske film vi bliver tilbudt i weekenden eller genudsendelser i det hele taget vi bliver beriget med. Det vil jeg altså også gerne være fri for.

 Når der bliver sagt og skrevet side op og side ned, at hvis ikke vi har DR som kulturinstitution til at samle os med gode programmer med kvalitet, så vil vi forsumpe i gøgl og pjat. Jeg har større tiltro til mine medmennesker.

 Selvfølgelig er der mange der er meget klogere en jeg er, men det er faktisk ikke særlig rart, at blive betragtet som en, der ikke selv kan finde ud af hvad der er kvalitet, eller hvad der ikke er kvalitet. Hvis jeg skal tvangsfodres med en sang konkurrence, ex faktor, div. Danmarksindsamlinger og så videre, vil jeg hellere gå sulten i seng.

 Jeg vil gerne være fri og selv bestemme Fru Kulturminister og ikke tvinges til at betale for DR.

Jeg vil gerne have en straks skilsmisse fra DR.

Del siden